İzmir’de ve ulusal medya kuruluşlarında uzun yıllar spor muhabirliği yapan üyemiz Hüseyin Demir, Son Mühür’de Spor Müdürü olarak göreve başladı.
Türkiye Spor Yazarları Derneği (TSYD), Küresel Gazeteciler Konseyi ve Siyasi İlimler Türk Derneği üyesi de olan Demir; Ribaund Basketbol Dergisi, Kort Tenis Dergisi’nde çalıştı, İLKSES Gazetesi’nde köşe yazarlığı ve spor muhabirliği yaptı. Son olarak Ege Telgraf Dijital Platformu’nda görev aldı.
Beş sezondur devam eden Fair Play Spor Programı kapsamında milli sporcuları, antrenörleri ve spor yöneticilerini ağırlayan Demir’in, Türkiye Milli Olimpiyat Komitesi ve Avrupa Fair Play Hareketi (EFPM) destekleriyle yayın hayatını sürdüren “Hüseyin Demir ile Fair Play” programı da yeni sezonda Son Mühür TV ekranlarında izleyiciyle buluşacak.
Meslektaşımızı tebrik ediyor, yeni görevinde başarılar diliyoruz.
İzmir Gazeteciler Cemiyeti sitesinden daha fazla şey keşfedin
Subscribe to get the latest posts sent to your email.

İlk yorum yapan olun