
İzmir Gazeteciler Cemiyeti Üyeleri Oğuz Tümbaş, Serdar Öztürk, Tülay Cengiz, Duygu Özsüphandağ Yayman ve Erkan Doğan Bornova Belediyesi tarafından düzenlenen “Homeros’un Bornova’sında 6. Kitap Günleri” etkinliğinde okurlarıyla bir araya geldi.
Kitapseverlerin katıldığı etkinlikte; meslek hayatı boyunca çok sayıda habere imza atan, İzmir basınının usta kalemleri kitaplarını okurları için imzaladı. Okurlar da hem yazarların kitapları hakkında bilgi alma hem de onların gazetecilik anılarını dinleme fırsatı buldu.
Ayrıca İGC Üyesi Oğuz Tümbaş, 60 yıllık yazın yaşamı serüvenini de Bornova Kitap Günleri’nde kutladı.
İzmir Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Dilek Gappi de etkinliğe bizzat katılarak meslektaşlarını bu özel günlerinde yalnız bırakmadı. Meslektaşlarının stantlarını tek tek ziyaret eden Başkan Gappi hem onlarla sohbet etti hem de usta kalemlere çiçek hediye etti.
Etkinlik, 5 Ekim’e kadar Bornova Büyükpark’ta devam edecek.
İlk yorum yapan olun