
Dijital Gaste ile bir yıl önce İzmir’e adım atan Aydın merkezli Akgül Medya A.Ş. Dokuzda9 günlük yayın organını satın aldı. Dokuzda9’un satış işlemleri tamamlanarak, 1 Eylül’den itibaren Akgül Medya Grubu bünyesinde yayına başladı.
Akgül Medya A.Ş. halen Anadolu ve Aydın’da basın tarihinde en uzun süre yayın yapan SES Gazetesi, Adalet Gazetesi ve internet siteleriyle de yayın hayatını sürdürüyor.
Mehmet Akgül, imtiyaz sahipliğini üstlendikleri Dokuzda9 gazetesinin adının yasal işlemlerin tamamlanmasının ardından yeni bir isimle yayımlanmaya devam edileceğini de açıkladı. Sorumlu Yazı İşleri Müdürlüğünü Ali Kayadibi’nin, Haber Müdürlüğünü Burcu Taner’in üstlendiği Dokuzda9 gazetesinde deneyimli editörler ve İzmir basınının genç muhabirleriyle çalışmalarına devam ediyor.
İGC olarak, nitelikli yayıncılıklarıyla İzmir basınına soluk getireceğine inandığımız gruba başarılar dileriz.
İzmir Gazeteciler Cemiyeti sitesinden daha fazla şey keşfedin
Subscribe to get the latest posts sent to your email.

İlk yorum yapan olun