Gençliğin umut ve kaygıları ‘Gençler+Gelecek=?’ özel sayısında

Gençliğin bugününü ve yarınını özel haberlerle ortaya koyan ‘Gençler+Gelecek=?’ özel sayısı 9 Eylül Gazetesi ile okuyucularla buluşuyor.

Avrupa Birliği tarafından finanse edilen ve Türkiye Gazeteciler Sendikası (TGS) ile İzmir Gazeteciler Cemiyeti (İGC) iş birliği ile yürütülen ‘Basın Özgürlüğü için Örgütlü Mücadele ve Güçlü Medya’ projesi kapsamında hazırlanan ‘Gençler+Gelecek=?’ özel ilavesi yayınlandı.

İş arama sürecinde olan ve serbest gazetecilerin telif desteği kapsamında hazırladığı haberlerde, gençlerin barınma sorunlarından iş bulma kaygısına, geleceğin mesleklerinden dijital dünyada var oluşlarına dair birçok konu yer alıyor. 15 gazetecinin özel haberlerinin yer aldığı özel ilavede Avrupa’nın gençler için sunduğu eğitim ve çalışma fırsatlarına da geniş olarak yer veriliyor.

Gençlerin gelecekten duydukları kaygıya rağmen umutlarını koruduklarını anlatan araştırmalara da yer verilen özel sayıda ayrıca; sadece kendilerinde değil, toplumda da umudu çoğaltmaya çalışan gönüllü gençlerin çalışmaları, İzmirli gençlerin mahallelerde yarattığı değişim, sokaklarda evsizlere destek olan çorbacı gençlerin hikayeleri ve gençlerin İzmir’de tiyatroyu zenginleştiren oluşumları gibi renkli konular yer alıyor.

İzmir Gazeteciler Cemiyeti proje kapsamında toplumsal konuların işlendiği özel dergilerle, iş arama sürecinde olan veya serbest gazetecilik yapan gençlere destek olmaya devam edecek.

** Bu yayın Avrupa Birliği tarafından sağlanan finansal destek ile hazırlanmıştır. İçeriğinden tümüyle TGS ve İGC sorumlu olup, Avrupa Birliği’nin görüşlerini yansıtmamaktadır.


İzmir Gazeteciler Cemiyeti sitesinden daha fazla şey keşfedin

Subscribe to get the latest posts sent to your email.

Etkinlikler

UĞUR MUMCU UNUTULMADI!

Cumhuriyet değerlerinin yılmaz savunucusu Araştırmacı Gazeteci -Yazar Uğur Mumcu, katledilişinin 33’üncü yılında, Karşıyaka ve Karabağlar Belediyesi tarafından adlarına açılan parklarda düzenlenen törenlerle anıldı Karşıyaka Belediyesi […]