EMD ile birlikte ses getirecek ortak çalışmalar yapmaya hazırız

Ekonomi Muhabirleri Derneği (EMD) İzmir Şube Başkanı Murat Demircan ve EMD Yönetim Kurulu Üyeleri Seda Gök, Mete Tamer Omur, Nihal Özet Özken, Kadir Kemaloğlu, Halime Büyükyüksel, Mert Yasin Alpdündar İzmir Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Dilek Gappi’yi ve İGC Başkan Yardımcısı Mehlika Gökmen, Genel Sekreter Reşat Yörük, Yönetim Kurulu Üyeleri Tolga Albay, Mücahit Bektaş, Esat Erçetingöz, 9 Eylül Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Macit Sefiloğlu’nu İGC Uluslararası Basın Merkezi’nde ziyaret etti.

Bir dönem daha Başkan seçilen Dilek Gappi’yi tebrik eden EMD Başkanı Murat Demircan, yerel basındaki sıkıntıları gidermek amacıyla İGC ile iş birliği içerisinde, ortak çalışmalar gerçekleştirmeye hazır olduklarını ifade etti.

EMD’yi İGC’nin önemli bir parçası olarak gördüklerini belirten İGC Başkan Dilek Gappi, her iki kurumun da başarısının meslekte çıtayı yükseltmek ve işini hakkıyla yapan gazetecilerin önünü açmak için olduğunu dile getirdi. Başkan Gappi öncelikli dilek ve çabalarının ‘İzmir basını güçlü’ dedirtmek olduğunu da vurguladı.

Bağımsız gazetecilik mücadelesinden asla taviz vermeyeceklerinin altını çizen Başkan Gappi, bu doğrultuda İGC olarak EMD ile birlikte ses getirecek ortak çalışmalar yapmaya hazır olduklarını ifade etti. Sektörün sıkıntılarını en çok gençlerin çektiğini de belirten Başkan Gappi, genç gazeteciler için artı yaşamsal kapılar açmanın önemli olduğunu söyledi.

İlk yorum yapan olun

Bir yanıt bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.


*