İZMİR YEREL BASINI 2024’E UMUTLARLA GİRİYOR

İzmir Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Dilek Gappi ve yönetim kurulu üyeleri; İzmir Basın kuruluşlarını ziyaretlerini sürdürüyor.
Titiz haberciliği ile öne çıkan Mustafa Yılmaz’ın kurduğu Egeli Gazete ziyaretinde, fotoğraf sanatının duayen isimlerinden TFMD İzmir Temsilcisi Şükrü Akın ve yılların usta ismi Hürol Dağdelen’le kent basının bugünü değerlendirildi, anılardan söz edildi.
Ardından, çok uzun yıllar kentimizde yaşanan televizyon boşluğunu doldurmaya başlayan Bir TV’ye giden İGC Başkanı Dilek Gappi ve yönetim kurulu temsilcileri; televizyon yönetiminin başına geçen Bir TV Yönetim Kurulu Başkanı Şule Karabağlı, Genel Müdür Ümit Yaldız, Bir Tv Yönetim Danışmanı Hanzade Ünuz ve Bir Tv Program Koordinatörü Oya Pardak ve televizyonda canla başla çalışan genç meslektaşlarımızı ziyaret etti.
Ülkemizin köklü gazetesi Cumhuriyet Gazetesi Ege Temsilciliği görevine gelen deneyimli gazeteci Mehmet Şakir Örs’e de ziyarette bulunuldu. Mesleki birikimi, kültürel zenginliği ile tanıdığımız gazeteci Örs’ün temsilci olarak görevde olmasından duyduğu mutluluğu ifade eden İGC Başkanı Gappi, Cumhuriyet Ege ekibine başarılar diledi.
Ve İzmir’in başarılı haber sitelerinden biri olan SonKale Haber Sitesi ziyaret edildi. Genel Yayın Yönetmeni Mustafa Akbaş, Yazı İşleri Müdürü Abdullah Çelebi ile Haber Koordinatörü Bulut Mülhim’in başarılı çalışmalarından dolayı tebrik eden Gappi, Son Kale’nin her türlü zorluğa rağmen başarılı ve iddalı habercilik yapılacağını gösteren kurumlardan biri olduğunu vurgulayarak şunları söyledi:
‘’Mesleği büyük özen ve sevgiyle yapan meslektaşlarımın varlığından mutluluk duyuyorum. İzmir basınının zorluklara rağmen daha da büyüdüğü konusundaki inancımızı tazeleyen ziyaretlerde, istendiğinde objektif habercilik yapılabileceğine, mazeretlerin engel olamayacağına dair umutlarımız yeşerdi. Tüm mazeretleri aşacak dirençte meslektaşlarımızın olduğunu bilmek gücümüze güç katıyor. ‘’
Yeni yılda mesleğini hakkıyla yapan meslektaşlarına güç, başarı dileyen Gappi, bu uğurdaki mücadelelerinde elbette tüm mesleki kurumların yanında olduklarını söyledi.
Gappi, Kurum ziyaretlerinin 2024 yılında da artarak süreceğini ve ‘Cumhuriyet Basını’ın doğduğu topraklarda tüm algı operasyonlarına rağmen objektif gazeteciliğin gücüne yeniden kavuşacağını ifade etti.

İlk yorum yapan olun

Bir yanıt bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.


*