Alienum phaedrum torquatos nec eu, vis detraxit periculis ex, nihil expetendis in mei. Mei an pericula euripidis, hinc partem.
İletişim +90 232 463 3215
 

İGC HABER ATÖLYELERİNDE USTALARLA GAZETECİLER BULUŞUYOR

** İGC Basın Akademisi Şubat- Mayıs 2024 dönemi eğitimlerinde    Görsel İşitsel İçerik Üretimi ve Uygulamaları, Dijital Medya ve Yapay Zeka Uygulamaları ve Haber Atölyeleri 26 Şubat’ta başlıyor. Haber Atölyelerinde her hafta alanında uzman bir gazeteci uygulamalı eğitim verecek 

İzmir Gazeteciler Cemiyeti (İGC)’nin ‘Basın Özgürlüğü için Örgütlü Gazeteciler ve Güçlü Dayanışma Projesi’ kapsamında kurulan İGC Basın Akademisi 2024 yılı eğitimlerinde ustalar gazetecilerle bir araya geliyor. 3 ana başlıkta 12 hafta, yüz yüze düzenlenecek eğitimler saat 19.00-21.00 saatleri arasında olacak.

İGC Havagazı Yerleşkesinde haftanın 3 günü yapılacak eğitimlerde, Haber Atölyeleri derslerinde her hafta bir usta gazeteci alan deneyimlerini gençlere aktaracak. Ekonomi Muhabirleri Derneği, Türkiye Spor Yazarları Derneği ve Foto Muhabirleri Derneği İzmir Şube’lerinin belirlediği alanlarında uzman kişiler de eğitimlerde yer alacak.

Siyaset, ekonomi, spor, fotoğraf, polis/adliye, eğitim/sağlık, dosya/araştırma, dezavantajlı gruplarla habercilik, internet medya ve doğru iletişim alanlarında her hafta bir usta gazeteci genç gazetecilerle bir araya gelecek. 

Türkiye Gazeteciler Sendikası (TGS) ile yürütülen proje kapsamında düzenlenen eğitimlere yetkinliklerini geliştirmek isteyen tüm gazeteciler ve iletişim fakültesi öğrencileri katılabilecek. Bir gazeteci seçtiği iki eğitimi alabilecek.

Eğitimlere katılmak isteyenler başvuru formuna   https://www.igc.org.tr/Dosyalar/IGC_AKADEM%C4%B0_2024_KURS_BASVURU_FORMU_2024.docx Linkinden ulaşabilir. Başvuru formları igcizmir@hotmail.com adresine iletilebilir ya da İGC Akademi Sekretaryası’na elden teslim edilebilir.


** Bu içerik Avrupa Birliği tarafından sağlanan finansal destek ile hazırlanmıştır. İçeriğinden tümüyle TGS ve İGC sorumlu olup, Avrupa Birliği’nin görüşlerini yansıtmamaktadır.