Alienum phaedrum torquatos nec eu, vis detraxit periculis ex, nihil expetendis in mei. Mei an pericula euripidis, hinc partem.
İletişim +90 232 463 3215
 

İGC’den 25 Kasım’a özel şiddete karşı etkinlik

Ölümlerinin anısına Birleşmiş Milletler tarafından 25 Kasım Kadına Yönelik Şiddete Karşı Uluslararası Mücadele Günü’nün ilan edilmesine yol açan Mirabal Kardeşlerin kızı Minerva Josefina Tavárez Mirabal İzmir Gazeteciler Cemiyeti’nin konuğu oluyor.
‘Şiddete Karşı İletişim-NAR Projesi’ kapsamında farkındalık çalışmaları yürüten İzmir Gazeteciler Cemiyeti, bu kez uluslararası ünlü aktivisti ağırlayacak.

Ünlü aktivist, siyasetçi, avukat Mirabal, İzmir Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Dilek Gappi, Ege Kadın Buluşması Platformu Başkanı Şengül Baysak ile 18 Kasım 2022’de saat 11.00’de İzmir Gazeteciler Cemiyeti’nde gazetecilerle bir araya gelecek. İzmir Gazeteciler Cemiyeti’nin bir süredir yürüttüğü ‘Şiddete karşı iletişim-NAR Projesi’ belgesel gösterimi ile başlayacak programda, Mirabal basın mensuplarının sorularını yanıtlayacak.
Uçan Süpürge Vakfı ve Dominik Cumhuriyeti Büyükelçiliği’nin düzenlediği Türkiye’de bir dizi etkinlik için gelen Minerva Josefina Tavárez Mirabal, İzmir ayağında sergi açılışı, söyleşi ve basın buluşması ile farkındalık çalışmalarında bulunacak.

Yer: İGC BASIN MERKEZİ
Saat: 11.00