Alienum phaedrum torquatos nec eu, vis detraxit periculis ex, nihil expetendis in mei. Mei an pericula euripidis, hinc partem.
İletişim +90 232 463 3215
 

2. Ahilik Haber ve Fotoğraf Yarışması'nda Ödüller Sahiplerini Buldu

İzmir Esnaf ve Sanatkarlar Odası Birliği Ahilik Haftası kapsamında Haber ve Fotoğraf Yarışmas'nın kazananlarına ödülleri törenle verildi.İzmir Vilayet Konağı önünde düzenlenen törene Vali Yardımcısı Hikmet Dengeşik, İzmir Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Mustafa Özuslu, İzmir Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Dilek Gappi, Konak Belediye Başkanı Abdül Batur, İESOB Başkanı Zekeriya Mutlu ve İESOB Onursal Başkanı Mehmet Ali Susam katıldı ve kazananlara plaketlerini takdim etti. Haber ve Fotoğraf Yarışması jurisinde yer alan İzmir Gazeteciler Cemiyeti yönetim kurulu üyeleri Mehlika Gökmen ve Esat Erçetingöz'e de İESOB Başkanı Zekeriya Mutlu tarafından teşekkür plaketi verildi.

Düzenlenen törende, Haber Dalında; Birinciliği, 'Devren Kiralık Kemeraltı' konu başlıklı haberi ile Sultan Gümüş Kaya, İkinciliği, 'Yüzlerce Yıllık Gizli Dil' konu başlıklı haberi ile Rana Beyza Öztürk, Üçüncülüğü, 'Zamana Dokunan Bakımlı Eller' konu başlıklı haberi ile Didar Demirci kazandı.'4 Kardeş Engelleri Tamir Ediyor' konu başlıklı haberi ile Nurettin Baki Mansiyon, 'Atatürk'ün Dürbün Kılıfı Ona Emanet' konu başlıklı haberi ile Tolga Tekin Jüri Özel Ödülü’ne layık görüldü. Fotoğraf Dalında ise; Birinci, 'Demirci' konu başlıklı fotoğrafı ile Özgür Seçmen, İkinci 'Tekerlek Ustası’ konu başlıklı fotoğrafı ile Gülin Yiğiter, Üçüncü 'Ahşap Oymacı' konu başlıklı fotoğrafı ile Aygül Harmancı oldu. 'Kalay Ustası' konu başlıklı fotoğrafı ile Hasan Güzel Mansiyon, 'İplik Dokumacısı' konu başlıklı haberi ile İlhan Maraşlı ise Jüri Özel Ödülü’nü aldı.