Alienum phaedrum torquatos nec eu, vis detraxit periculis ex, nihil expetendis in mei. Mei an pericula euripidis, hinc partem.
İletişim +90 232 463 3215
 

İGC Yeni Yerinde

İzmir Gazeteciler Cemiyeti (İGC) idari binası, bildiğiniz üzere 30 Ekim 2020 tarihinde yaşanan İzmir Depreminde hasar almış ve ikametin yasaklanması nedeniyle Karataş’ta lokal olarak hizmet veren yerine, geçici taşınmıştır.    
Bu süreçte Cemiyetimiz idari merkezinin de yer alacağı, Türkiye’nin en büyük Uluslararası Basın Merkezi’ni kazandırmak için çalışmalarımız başlatılmış ve açılış için geri sayım sürecine girilmiştir.
Önümüzdeki hafta Pazartesi günü 23 Mayıs 2022 tarihinden itibaren Cemiyetimiz, yeni adresi olan Tarihi Havagazı Fabrikası Umurbey Mahallesi Liman Caddesi  No:16 adresinde siz değerli üyelerine hizmet vermeye başlayacaktır.
İzmir Gazeteciler Cemiyeti’ne yakışır bir hizmet merkezi ve Uluslararası Basın Merkezi kazandırmanın gayreti içerisinde çalışmalar yeni yerimizden takip edilecektir.
Resmi açılış ise Haziran ayında gerçekleştirilecek olup, gelişmelerle ilgili bilgi önümüzdeki günlerde verilecek, davetiyeleriniz ulaştırılacaktır.
Bilgilerinize sunarız. Saygılarımızla.  
İGC Yönetim Kurulu